Çan Kaymakamı Kakillioğlu'ndan Daire Amirlerine İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çan Kaymakamı Kakillioğlu'ndan Daire Amirlerine İftar Yemeği

Çan Kaymakamı Kakillioğlu\'ndan Daire Amirlerine İftar Yemeği

Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, tayini çıkan daire amirleri için düzenlediği iftar yemeğini Çan Linyit İşletmeleri Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

22.07.2014 10:15  Güncelleme: 10:56

Çanakkale'nin Çan ilçesi Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu tarafından, tayini çıkan Daire Amirleri için düzenlenen iftar yemeği Çan Linyit İşletmeleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Fırat, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, ÇLİ Müdürü Nizamettin Özmek, Onsekiz Mart Termik Santral Müdürü Mehmet Öksüzler ve Daire Amirleri katıldı. İftar sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, "Bu gece hep birlikte olmak istedik. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gece tayini çıkarak aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarıma veda etmek için burada toplandık. İnşallah budan sonra ki görev yerlerinde başarılarının devam ettirirler" dedi. Yapılan konuşmanın ardından Çan Orman İşleri Müdürü İhsan Tunç, Mali İşler Müdürü Oktay Zor, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ve İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdür V.Hakan Kahveciye Çan'da görevde oldukları süre içinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı Kaymakam Nurettin Kakillioğlu tarafından onur plaketi verildi. Gerçekleştirilen plaket töreni ardından İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak'ın sofra duasını yapmasıyla yemek son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Kaymakamı Kakillioğlu'ndan Daire Amirlerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement