Çanakkale Valiliği'nin İl Müdürleri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Valiliği'nin İl Müdürleri Toplantısı

Çanakkale Valiliği\'nin İl Müdürleri Toplantısı

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen il müdürleri toplantısı Bozcaada ilçesinde yapıldı.

04.09.2014 10:44

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen il müdürleri toplantısı Bozcaada ilçesinde yapıldı.

Vali Ahmet Çınar başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya vali yardımcıları Mustafa Tüysüzoğlu, Hüseyin Kulözü, Cemal Yıldızer ve Ömer Faruk Ateş ile kentte görev yapan resmi kuruluşların il müdürleri katıldı.

Toplantıda Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mag ve Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, katılımcılara ada hakkında bilgi verip, sorun ve sıkıntılarını anlattı.

Çınar, burada yaptığı konuşmada, toplantıyı ilk kez Bozcaada'da yaptıklarını söyledi.

İl müdürlerinden görevlerini en iyi şekilde üstlenmeleri talebinde bulunan Vali Çınar, "Bize emanet edilen işleri bir başkası yapmayacak. Bir başkası ehil de olsa bu işler onların işleri değil, bizim işlerimiz. Dolayısı ile bize verilen işleri bizler yapacağız. İşi yapmamamız halinde toplumun hakkı bize geçer. Tıpkı hasta olana bakmamak gibi. İşimize sahip çıkmak ve farkında olmak zorundayız. Daha iyi nasıl yaparız diye kafa yormalı, düşünmeliyiz. Hak ve hakkaniyet ölçülerinde iş yapmalıyız. Çok dürüst, çok çalışkan olabiliriz, ancak yöneticiliğimiz zayıfsa, yanlışsa, yanlışlarımız sürüyorsa ve gelenekselleşiyorsa bunun farkında olmalı, farkına varmalı ve düzeltmek için de çaba göstermeliyiz. Personelimizin işini nasıl yaptığını kontrol etmeliyiz. Gevşemeye izin vermemeli, kontrol etmeliyiz. Sürü ve yağma psikolojisine izin vermemeliyiz. İşlerimizi takibini yapmalıyız. Unutuyorsanız, not etmelisiniz" diye konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Ahmet Çınar ve beraberindeki heyet, çeşitli ziyaretlerde bulunup adada yaşayan vatandaşlarla görüştü. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Valiliği'nin İl Müdürleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement