Canik'te Bayram Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Canik'te Bayram Coşkusu

Canik\'te Bayram Coşkusu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde protokolle halk kaynaşması yaşandı.

08.08.2013 18:54

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde protokolle halk kaynaşması yaşandı. Bayramlaşma törenine katılan Bakan Suat Kılıç, Başkan Osman Genç'i hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

Canik Belediyesi tarafından yeni hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Koktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil, TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile birlikte AK Parti ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Protokolle halk kaynaşmasının yaşandığı bayramlaşma töreninde birlik-beraberlik mesajı verildi.

Yaptığı konuşmada Canik'e hizmet etmek için çalıştıklarını belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik'teki hizmetlerin saymakla anlatılamayacağını ifade ederek, Başkan Osman Genç'e teşekkür etti.

ATAKUM'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Konuşmasına Atakum'da yaşanan sel nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, Ramazan ayı boyunca Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda halk kaynaşması yaşandığını söyledi. Bayramların kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliği tazeleme günü olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanı sizlerle birlikte dolu dolu yaşadık. Çocuğuyla, genciyle, yaşlısı ile her akşam farklı bir etkinlikte bir araya geldik. Her akşam bin 500, bir ay boyunca yaklaşık 50 bin insanımızla iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. İftar sonrası Ramazan etkinliklerinde binlerce vatandaşımız Ramazanın ruhunu yaşadı. Halkımızla iç içe olmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMAYALIM

Ramazan etkinliklerinde çocukları unutmadıklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik'te farklı bir Ramazan yaşadık. Ancak biz bu güzel günleri yaşarken Mısır, Tunus, Suriye'deki Müslüman kardeşlerimizi de asla unutmuyoruz. Allah tüm İslam alemine birlik ve beraberlik, huzur içerisinde yaşamayı nasip etsin. Bayramlarda büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi unutmayalım. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, kısacası aramızdaki duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanları mutlaka çoğaltmalı, her günü bayram gibi yaşayabilmeliyiz" diye konuştu.

KILIÇ'TAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Caniklilerin bayramını kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da, Canik'te yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Yeni hizmet binasını çok beğendiğini vurgulayan Bakan Kılıç, "Böyle bir hizmet binasını ilçeye kazandırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Canik'te AK Parti belediyeciliğini hissetmek mümkün. Bakanlık olarak Samsun'da stadyum, jimnastik salonu, olimpik yüzme havuzu, spor salonları olmak üzere 600 milyon liralık yatırım yaptık. Daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın toplam bütçesi 60 milyon liraydı. Hastaneler, yollar, spor merkezleri ve daha pek çok yatırımı AK Parti hükümeti olarak şehrimize kazandırdık" şeklinde konuştu.

YENİ BİNAYI ÇOK BEĞENDİ

Konuşmaların ardından vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Kılıç ve diğer protokol üyeleri Başkan Genç'in makamına çıktı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Genç, Bakan Kılıç'a belediye binasında uygulamaya konulan yeni teknolojik sistem ve yeni birimleri anlattı. Yeni binayı çok beğendiğini belirten Başkan Genç'i tebrik eden Bakan Kılıç, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Genç, ziyaretin anısına Bakan Suat Kılıç'a Osmanlı kaftanı hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Canik'te Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement