Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çankırı Şubesi'ni ziyaret etti.
TEMAD Çankırı Şube Başkanı Seçkin Karaşahin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Dinç, babasının Kore gazisi olduğunu hatırlatarak, askerliğin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
Babasının kendisini asker ve savaş oyunlarıyla büyüttüğünü anlatan Başkan Dinç, "Rahmetli babamın tek isteği benim asker olmamdı ama nasip değilmiş olamadık. Babam bana sürekli savaş oyunları öğretir ve yat, kalk, sürün eğitimi verirdi. Bizim toplum ve aile yapımızda askerliğin yeri çok çok farklıdır. Bu yüzden sizleri ne kadar takdir etsek azdır" ifadelerini kullandı.
Toplumdaki Sivil Toplum Kuruluşların önemine değinen Başkan Dinç, "Çağ, örgütlü toplumların çağı. Bu yüzden böyle bir çatı altında toplanmanız beni ziyadesiyle memnun etti. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Birbiriniz ile iletişiminiz arttıkça derdiniz ve sıkıntınız azalacaktır" diye konuştu.
TEMAD Çankırı Şube Başkanı Seçkin Karaşahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Dinç'e gerçekyeştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. - ÇANKIRI
Son Dakika › Yerel › Çankırı Belediye Başkan Dinç Temad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?