Çankırı Valiliği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

Çankırı Valiliği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Çankırı Valiliği\'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Çankırı Valiliği tarafından amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu.
Atatürk Stadı'nda yapılan malzeme dağıtım törenine Vali Vahdettin Özcan, Belediye Meclis Üyesi Celal Kaman ve Rafet Alemdar, ilçe belediye başkanları, kamu...

23.11.2013 12:30

Çankırı Valiliği tarafından amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu.

Atatürk Stadı'nda yapılan malzeme dağıtım törenine Vali Vahdettin Özcan, Belediye Meclis Üyesi Celal Kaman ve Rafet Alemdar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Törende konuşan ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kaman, ASKF yönetimi olarak yeni göreve geldiklerini hatırlatarak, amaçlarının Çankırı'daki amatör sporları daha üst noktalara getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaman, yönetim kurulu olarak tüm kulüplere aynı yakınlıkta olacaklarını ifade ederek, spor kulüplerinin zor şartlar gençlere hizmet verdiklerini ve 1. amatör küme maçlarının törenin ardından start alacağını kaydetti.

Vali Özcan ise kendisinin de spor yöneticiliği yaptığını ve amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını bildiğini dile getirerek, "Tüm imkanlarımızı zorlayarak spor kulüplerini destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda 2012 yılında 30 bin lira, 2013 yılında 29 bin lira, şimdi de 16 bin liralık malzeme yardımı yapıyoruz. Bu yardımları ihtiyaçlar ölçüsünde devam ettireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Çankırı'da spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve 11 yıl Çankırı ASKF Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Çardak'a Gençlik Spor İl Müdürü Seyfettin Turan tarafından plaket takdim edildi.

Malzeme dağıtım töreni kulüplere malzemeleri teslim edilmesiyle son buldu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı Valiliği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement