Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Ju Jitsu Takımı sporcusu Koray Karaca Mercan'ın Ju Jitsu Balkan Şampiyonası'nda üçüncü olduğu bildirildi.
Belediye Gençlik Spor Kulübü ve Milli Antrenör Ayhan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcularından Koray Karaca Meydan'ın, Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan ve 18 ülkenin sporcularının yarıştığı şampiyonada 55 kilogram'da Balkan üçüncülüğünü elde ettiğini söyledi.
Arslan, Ju Jitsu takımının kısa sürede önemli işler başardığını ifade ederek, balkan şampiyonasında sporcusunun aldığı başarının kendileri için gurur verici olduğunu vurguladı.
Arslan, bu branşta hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.
Çankırı Belediye başkanı İrfan Dinç ise henüz birçok kişinin adını bile bilmediği bir spor dalında Çankırılı gençlerin takım kurarak derece almasının gurur duyulacak bir olay olduğunu kaydetti. - Çankırı
Son Dakika › Yerel › Çankırılı Sporcu, Ju Jitsu Balkan Şampiyonası'nda 3. Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.