Çerte'de Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Çerte'de Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı

Çerte\'de Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı

Nüfusu 2 binin altında kaldığı için 2014 yılında köy kapsamına alınacak olan Emet'in Çerte Beldesi Belediyesi'nde yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

07.12.2012 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nüfusu 2 binin altında kaldığı için 2014 yılında köy kapsamına alınacak olan Emet'in Çerte Beldesi Belediyesi'nde yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beldede bin metrelik yeni kanalizasyon hattı yapımının tamamlandığı açıklandı.

Çerte Belediye Başkanı Mehmet Ali Kızıltan, yaptığı açıklamada, beldenin kanalizasyonunun açıkta çayırlık alana çıktığını belirterek, "Bu durum yıllardır çevre kirliliğine sebep oluyordu. Mevcut mevkide sivrisinek vb haşaratların üremesine neden oluyor, buda belde halkımızın sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyordu. Belediye olarak bu amaçla bin metre kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirerek beldemizin bu sorunun çözdük. Tüzel kişiliklerimiz sona eresiye kadar belde halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Çerte beldesinde komşu belediyeler Aydıncık ve Örencik ilçeleri ile beraber Üçel ismi altında yeni bir belediye kurulması için 25 Kasımda referanduma gidlimiş, ancak sandıktan 'hayır' sonucu çıkmıştı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerte'de Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement