CHP Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor - Son Dakika
Yerel

CHP Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor

CHP Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor

Seçim çalışmalarına büyük bir coşku ile devam eden CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük’ün köy ve belde ziyaretleri miting havasında geçiyor.

14.03.2014 15:25

Seçim çalışmalarına büyük bir coşku ile devam eden CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük'ün köy ve belde ziyaretleri miting havasında geçiyor. Önceki akşam da Beşevler ve Kuşçuburun'a çıkarma yapan Yörük'ü, soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaş karşıladı

Seçim kampanyasına yoğun bir şekilde devam eden Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Yörük önceki akşam Beşevler ve Kuşçuburun'da vatandaşlarla buluştu. Soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaşın karşıladığı Ufuk Yörük, gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Katılımın yoğunluğundan dolayı miting havasında geçen toplantıya kadınlar ve çocukların ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

KUŞÇUBURUN'DA HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDILAR

Ziyaretine Kuşçuburun ile devam eden CHP heyeti büyük bir coşku ile karşılandı. Havai fişekler ve meşalelerle aydınlanan soğuk gecede belediye başkanı İsmail Uygur, bugüne kadar Kuşçuburun'da yapılan hizmetleri anlattı. Uygur, "İlk göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın en büyük şikayeti tavuk çiftliğiydi. Biz de elimizden gelen çabayı gösterip, bu çiftliği kapattırdık. Pis bir koku yayılıyordu, akşam vakitleri balkona çıkmak mümkün değil ve sinek yuvasıydı. Herşeyi yaptılar, şikayet ettiler, müfettişler geldi, başka şeyler teklif ettiler ama biz dik durduk, eğilmedik, mücadele ettik ve Kuşçuburun halkımızı bu büyük sorundan kurtardık. O mücadelede sizler de bize destek verdiniz, sahip çıktınız. Ufuk Yörük kardeşimize de sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.

"KANALİZASYON İÇİN 2011 YILINDA BAŞVURU YAPILDI"

Uygur, Kuşçuburun'da yaşanan kanalizasyon sıkıntı hakkında da "Biz 2011 yılında kanalizasyon yapmak için başvuruda bulunduk. Çünkü bir şehrin en temel sorunu kanalizasyondur. Projemizi ve çalışmalarımızı tamamladık, ama bize izin vermediler. Karayolları'ndan geçiş hakkı vermediler. AK Partililer de gelecek, sizlerden oy isteyecekler, onlara kanalizasyon için neden izin vermediklerini sorun. Bize oy verin yapalım diyecekler. Sizlerden zorla oy almak için izin vermediler. Bunun hesabını sandıkta soracağınıza inanıyorum. Takdir sizin" diye konuştu.

KUŞÇUBURUN'A 15 GÜNDE 4. ZİYARETİ

Konuşmasına adaylık sürecini anlatarak başlayan Ufuk Yörük, "5 yıl İl Genel Meclisinde, 5 yıl da belediye meclisinde görev yaptım. Süreç bizi belediye başkan adaylığına kadar getirdi. Bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Son 15 günde 4 defa Kuşçuburun'a geldim. Kahvede sizlerle oturduk, muhtarımızla oturduk, taleplerini dinledik. Kuşçuburun'da bugüne kadar yapılan hizmetler var, devam eden hizmetler var, eksik kalanları da İnşallah göreve geldiğimizde hep beraber yapacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement