Çilek Mobilya Genel Müdürü Çilek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çilek Mobilya Genel Müdürü Çilek Açıklaması

Çilek Mobilya Genel Müdürü Çilek Açıklaması

"Devlet teşvikleri ihracat yapan firmaların hem yol haritalarını belirliyor hem de çeşitli desteklerle başarılı olmalarını sağlıyor"

19.09.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ihracata yönelik devlet teşviklerinin firmalar açısından büyük öneme sahip olduğunu belirterek, vurgulayarak, "Devlet teşvikleri ihracat yapan firmaların hem yol haritalarını belirliyor hem de çeşitli desteklerle başarılı olmalarını sağlıyor" dedi.

Çilek Mobilya açıklamasına göre, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) işbirliği ile "İhracatta 2023 Vizyonu: Ekonomi Bakanlığı Teşvik ve Destekleri" konulu bir panel düzenlendi. MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleşen panele, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Veysel Parlak ve Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek de katıldı.

Çilek, panelde yaptığı konuşmada, ihracata yönelik devlet teşviklerinin firmalar açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, devlet teşviklerinin ihracat yapan firmaların hem yol haritalarını belirlediğini hem de çeşitli desteklerle başarılı olmalarını sağladığını dile getirdi. Kuruldukları günden itibaren devlet teşviklerinden faydalandıklarını söyleyen Çilek, şunları da kaydetti:

"Devletimiz bölgelere, sektörlere, markalaşmaya, kurumsallaşmaya ve ihracata yönelik çok önemli teşvik imkanları sunuyor. Bu destekler mutlaka değerlendirilmeli, firmalarımızda bu konuya özel bir pozisyon yaratılmalı ya da bir arkadaşın görev tanımına eklenerek mutlaka teşvikler takip edilmeli. Çünkü teşviklerde ihracatçının ihtiyaç duyduğu her türlü ilaç mevcut. Teşvikler, firmalar hangi konularda başarılı olması gerekiyorsa o konulara göre düzenlendi. Devlet teşviklerle firmalara destek olmanın yanı sıra yol haritalarını da belirledi. Firmalar tüm bu teşvik kalemlerinden yararlanarak daha başarılı olacak." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çilek Mobilya Genel Müdürü Çilek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement