Çocuk Oyun Parkları Yenileme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Çocuk Oyun Parkları Yenileme Çalışmaları

Çocuk Oyun Parkları Yenileme Çalışmaları

Tekirdağ’ın Malkara ilçesindeki çocuk oyun parklarında yenileme çalışmalarının devam ettiği, yeni parkların yapıldığı bildirildi.

12.12.2015 14:25

Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki çocuk oyun parklarında yenileme çalışmalarının devam ettiği, yeni parkların yapıldığı bildirildi.

Malkara Belediyesi tarafından ilçe terminali içerisinde ve şehrin diğer bölgelerindeki çocuk oyun alanlarında yenileme çalışmaları yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün programı dahilinde Camiatik Mahallesi Malkara Otogarı içerisinde bulunan ve Kapalı Spor Salonu Sokak üzerinde Oğuzlar Yapı önündeki çocuk oyun alanlarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında çocuk parklarındaki eski çocuk oyun grupları revize edilip, yerlerine yenileri monte edilirken, tamirat, onarım, bakım ve boya çalışmaları da gerçekleştirildi.

Ayrıca Kozyörük Mahallesi'nde yapımına devam edilen sentetik yüzeyli çim halı saha ve sosyal tesis projesi kapsamında halı saha yanına Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuk oyun parkı yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Oyun Parkları Yenileme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement