Çorum Müftüsü Aşık'tan Rektör Alkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Müftüsü Aşık'tan Rektör Alkan'a Ziyaret

Çorum Müftüsü Aşık\'tan Rektör Alkan\'a Ziyaret

Çorum Müftüsü Ahmet Aşık, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

14.04.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Müftüsü Ahmet Aşık, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle ilgili bilgiler veren İl Müftüsü Mehmet Aşık, bu haftanın her yıl farklı bir tema ile kutlandığını ve bu yıl "Hz. Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" temasının işleneceğini söyledi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, bu anlamlı hafta dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda "Kutlu Doğum Haftası" ile ilgili sempozyum ve üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenlenebileceğini ifade etti.

Ziyarette Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Salman, Din Hizmetleri Şefi Kadir Yelken, Diyanet Vakfı Memuru Mustafa Ersoy, Diyanet Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Göncü, Vakıf-Sen Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Diaynet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız da hazır bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Müftüsü Aşık'tan Rektör Alkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement