Derinkuyu'da Alparslan Türkeş'i Anma Programı - Son Dakika
Yerel

Derinkuyu'da Alparslan Türkeş'i Anma Programı

Derinkuyu\'da Alparslan Türkeş\'i Anma Programı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, MHP eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş için anma programı düzenlendi.

07.04.2012 09:44

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, MHP eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş için anma programı düzenlendi.

Derinkuyu Ülkü Ocakları'nın düzenlediği Alparslan Türkeş'i anma programına Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ozan Kaya, Derinkuyu MHP İlçe Başkanı Arif Aytekin, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak, Mahmat Belediye Başkanı Faruk Ceyhan, MHP eski İl Başkanı Mehmet Varol, Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Şengül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Kaya, "Türk Milliyetçiliğinin kasıtlı olarak unutturulmaya çabalandığı bir dönemde Başbuğ 'Buluşma yerimiz ne doğudur, ne batıdır, ne kuzeydir, ne güneydir. Buluşma yerimiz Büyük Türkiye'dir, buluşma noktamız Türk'ün kafası, Türk'ün Kalbi, Türk'ün cevher-i aslisidir' diyerek tarihin akışını değiştirmiştir. Bir dava büyüğümün ifadeleriyle Başbuğ biz Müslümanları ellerinden tutarak dava sahibi birer Müslüman haline getirmiştir. Bu dava İlah-ı Kelimatullahtır, Turan'dır, Büyük Türkiye'dir. Bugün Türkiye'nin A.B.D menşeili BOP projesi yerine, Rusya menşeili Avrasya projesi yerine veya yıllardır kapısında beklediğimiz Avrupa Birliği yerine büyük ülküsü Turan Türk milletinin hafızasında Başbuğ sayesinde tekrar diriltilmiştir. Komünist zihniyetlere karşı verilen mücadelede bunun en somut örneğidir." dedi.

Programda daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve Alparslan Türkeş'in hayatının anlatıldığı belgesel izlendi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derinkuyu'da Alparslan Türkeş'i Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement