Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliginden Dayanışma Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliginden Dayanışma Kahvaltısı

Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliginden Dayanışma Kahvaltısı

Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği “Dayanışma Kahvaltısı” düzenlendi.

14.12.2013 13:23

Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği "Dayanışma Kahvaltısı" düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından ilçe protokolü velilere yönelik Dayanışma Kahvaltısı düzenlendi.

Devrek Yaşam Park'ta okul yararına düzenlenen etkinlikte davetlilere hitap eden Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Suzan Büyükkaragöz," Değerli konuklar, içinde bulunduğumuz bilim çağında beden gücünün yerini, beyin gücü almıştır. İlçemizin beyin gücü yetiştiren kurumların en başında Devrek Anadolu Lisesi gelmektedir. Okulumuzun bin bir zahmetle hizmete açıldığı 1992 yılından bu güne kadar binlerce öğrenci yetiştirerek doktor, mühendis, mimar, avukat, öğretmen ve daha birçok meslek dalında beyin gücü yetiştirerek toplumumuza hizmet etmek için hayata atılmaları sağlanmıştır. Bugün düzenlediğimiz etkiliğimizde elde edilecek gelir ile okulumuzun boya, badana, tadilat işleri ile çeşitli kırtasiye ihtiyaçlarında kullanılacaktır. Bundan evvel olduğu gibi bundan sonrada okulumuza destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kahvaltı programında açık artırmayla satışa çıkarılan ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu ve başka bir ürün Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından rakam belirtilmeden okula destek amaçlı olarak satın alınırken, düzenlenen kahvaltı programına; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, TSO Başkanı Zekayi Bükrü, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erdem Karakoç, Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Özcan Özmekik, L. İbrahim Kadem, CHP Belediye Başkan aday adayı Songül Malkoç, okul müdürü İbrahim Dikenli ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliginden Dayanışma Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement