Didimli Madalyalı Tekvandoculardan Başkan Atabay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didimli Madalyalı Tekvandoculardan Başkan Atabay'a Ziyaret

Didimli Madalyalı Tekvandoculardan Başkan Atabay\'a Ziyaret

Yıldızlar Aydın İl Birinciliği müsabakalarından madalyalarla dönen Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

30.06.2014 17:16

Yıldızlar Aydın İl Birinciliği müsabakalarından madalyalarla dönen Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyespor Tekvando Takımı ağırladı. Yıldızlar Aydın İl Birinciliği müsabakalarından 14 madalya ile dönen Tekvandolcular antrenörleri Altan Akyol nezdinde Başkan Atabay'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Antrenör Altan Akyol Aydın'da yapılan müsabakalara 3 kategoride katıldıklarını belirterek "Miniklerde 3 sporcumuz 1., 4 sporcumuz 2.,3 sporcumuz 3. Olurken, Yıldızlar da ise 3 sporcumuz 1, Ümitlerde ise tek sporcumuz olan Barış Saltuk ise birinci oldu. Bu noktada elde edilen başarılar bizim ve sporcularımız için çok önemli; Bu noktada Belediye başkanımız Deniz Atabay'a, Kulüp Başkanımız Bedri Altıntaş'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Atabay ise sporcularla yakından ilgilenerek kendisinin de geçmişte tekvando yaptığını ifade etti. Atabay "Siz çalışacaksınız başarılı olacaksınız, en önemlisi ahlaklı sporcu olacaksınız. Bizler her zaman yanınızdayız. Sizlerle gurur duyuyoruz." dedi. Başkan ziyaretin sonunda sporcuları tek tek tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Didim Belediyespor Tekvando Takımında miniklerde Doğukan Or, Güven Tarımcı ve İrem Keser Birinci, Emre Canor, Samet Yurtsiper, Sezin Karadayı ve Hatice Koçoğlu ikinci, Meliz Özüdoğru, Taner Şen ve Ecenur Kaplan üçüncü oldu. Yıldızlarda Rabia Doğan, Berkay Akyol ve Ali Emre Bitkay birinci olurken Ümitlerde ise Barış Saltuk 1. Oldu. Saltuk'un Ümitler Türkiye Şampiyonasına katılacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimli Madalyalı Tekvandoculardan Başkan Atabay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement