Dişli'den Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dişli'den Başkan Öztürk'e Ziyaret

Dişli\'den Başkan Öztürk\'e Ziyaret

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ve Muhammet Kıratlı ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Şaban Dişli’yi makamında ağırladı.

15.10.2015 18:05

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ve Muhammet Kıratlı ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Şaban Dişli'yi makamında ağırladı.

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Dişli, Hizmet binasında belediye personeli ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Gündemdeki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Dişli, Seçim süreci ile alakalı vatandaşın genel algısının iyi olduğunu belirtti. Dişli; "Terörle mücadele konusunda insanların büyük bir desteği var. 7 Haziran seçimleri öncesi vatandaşımızı ziyaretlerimizde ki beklentiler yok. Herkes iki konuyu çok merak ediyor. Birincisi ekonomik istikrarı yakalayabilcekmiyiz. İkincisi tek başına iktidar olabilecekmiyiz" şeklinde konuştu.

Dişli konuşmasının devamında, "Vatandaşımız artık ufak tefek konuları hatta yol, asfalt, altyapı sorunları gibi meseleleri bile bir kenara koymuş vaziyette. İnsanların tek derdi bu terör belasından kurtulabilecekmiyiz ve bir istikrar gelecekmi. Bu 4-5 aylık tecrübe hepimizi özellikle ekonomi içindeki oyuncuları endişeye soktu. Geçmişte yapılanları yeniden hatırlatmak ve istikrarın önemini vurgulamak gerekiyor. Mümkün olduğunca herkesin bu sorumluluk bilince ile hareket etmesi ve bu dönemi atlatmamız lazım" dedi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öztürk konuşmasında, "1 Kasım'da inşallah yeniden tek başında iktidara yürüyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dişli'den Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement