Divriği'de Karla Mücadele Ekibine Moral Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Divriği'de Karla Mücadele Ekibine Moral Yemeği Verildi

Divriği ilçesinde karla mücadele ekibine moral yemeği verildi.

22.02.2013 09:29

Divriği ilçesinde karla mücadele ekibine moral yemeği verildi.

Divriği İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiyesi'nde verilen yemeğe, İlçe Özel İdare Müdürü Muharrem Yıldız ve karla mücadele çalışmalarında görev alan işçiler katıldı.

Yıldız, yemeğin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl yoğun bir yağışla karşılaştıklarını belirterek, köylerde yolları açmak için mücadele verdiklerini söyledi.

Muharrem Yıldız, "Bu mücadelede büyük bir özveriyle çalışan ve gece gündüz demeden köy yollarının açık kalmasını sağlayan işçilerimizin payı büyüktür. Bizler de sık sık bir araya gelerek onların dertlerini, sıkıntılarını paylaşıyoruz" dedi.

İşçilerin moral ve motivasyonunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, "Çok engebeli arazilerin yer aldığı bazı köylerimiz hariç ilçe genelinde yol açma çalışmalarında sıkıntı yaşamadık. Rakımı çok yüksek ve engebeli arazilerimizde daha fazla mesai harcayarak, köylerimizin yollarını açtık. Bu kış sezonunda yüreklerini ortaya koyarak çalışan personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Mücahit Koç

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği'de Karla Mücadele Ekibine Moral Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement