Doğu Anadolu'da Kış - Son Dakika
Yerel

Doğu Anadolu'da Kış

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 19 derece ile Erzurum'da ölçüldü.

12.01.2012 10:00

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 19 derece ile Erzurum'da ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.

Erzurum'da 13, Ağrı'da 17 olmak üzere toplam 30 köyle kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince, söz konusu yolların ulaşıma açılması için başlatılan karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da eksi 19, Kars'ta eksi 16, Ardahan'da eksi 13, Ağrı'da eksi 12, Bayburt'ta eksi 6, Erzincan'da eksi 3 ve Iğdır'da eksi 1 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Kars ve Ağrı'da eksi 4, Erzurum'da eksi 2, Ardahan'da eksi 1, Bayburt'ta 2, Erzincan'da 6 ve Iğdır'da 7 derece olması bekleniyor.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğu Anadolu'da Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement