DSİ Bölge Müdürü Özgür, Kaş'ta Vatandaşları Dinledi - Son Dakika
Yerel

DSİ Bölge Müdürü Özgür, Kaş'ta Vatandaşları Dinledi

DSİ Bölge Müdürü Özgür, Kaş\'ta Vatandaşları Dinledi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş’ın Kasaba, Karadağ ve Doğantaş Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

16.10.2015 10:46

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş'ın Kasaba, Karadağ ve Doğantaş Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Özhan Erdanışman ve Şube Müdürleri ile birlikte Kaş'ın Kasaba, Karadağ ve Doğantaş Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bölge Müdürü Özgür ve beraberinde ki heyet Kaş ilçesinde AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ile birlikte ilk olarak Kasaba Mahallesinde Mahalle Muhtarı Süleyman Özen ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Bölge Müdürü Özgür ve beraberinde ki heyet ardından Karadağ Mahallesinde Mahalle Muhtarı Niyazi Bahçeci ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Kasaba Projesi Kıbrıs Barajı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür, "30 Yıllık Rüya olan Kaş Kasaba Barajının ihalesini 4 Haziran 2015'te yaptık. İhale sürecimiz devam etmektedir. Bu konuda inşallah yakın zamanda bu süreç bitecektir.

Kaş Kasaba Barajı 35 bin 170 dekar alanı sulayacak. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu buraya helikopterle geldiğinde de sizlere müjdeyi verdi. Bizlerde gereğini yaptık" dedi.

Vatandaşlara arazilerinizi en güzel şekilde sulayacağız diyen Özgür, "hemen akabinde barajın sulama ihalesini de yapacağız. İnşallah bu sene sulamasını programa teklif edeceğiz. Yani baraj bittiği esnada bizim sulamamızda bitmiş olacak. İnşallah en kısa zamanda Baraj ve Sulamamızı tamamlayarak bu Bölgedeki toprakları Suya kavuşturacağız" diye konuştu.

Bölge Müdürü Özgür ve beraberinde ki heyet son olarak Doğantaş Mahallesini ziyaret etti. Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş ve vatandaşlar ile bir araya gelen Özgür, Etüt ve Planlama çalışmaları devam eden Doğantaş Göleti ve Sulaması ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Bölge Müdürü Özgür, Kaş'ta Vatandaşları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement