Dünya Şampiyonu Münevvere Yılmaz, Sponsor Arıyor - Son Dakika
Yerel

Dünya Şampiyonu Münevvere Yılmaz, Sponsor Arıyor

Dünya Şampiyonu Münevvere Yılmaz, Sponsor Arıyor

Down sendromlu milli sporcu Münevvere Yılmaz, Türkiye'nin adını daha çok duyurmak ve çalışmalarını sürdürebilmek için sponsor arıyor.

21.06.2014 16:13  Güncelleme: 16:11

ALİ KEMAL AKAN - Down sendromlu milli sporcu Münevvere Yılmaz, Türkiye'nin adını daha çok duyurmak ve çalışmalarını sürdürebilmek için sponsor arıyor.

Atletizm ve gülle atma branşlarında katıldığı Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarında pek çok altın, gümüş ve bronz madalya kazanan milli sporcu Yılmaz, destek bekliyor.

Milli sporcunun antrenörü ve annesi Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz, kulübe kayıtlı 25 sporcunun bulunduğunu, bugüne kadar hiç kimseden destek görmediklerini söyledi. Maddi sorunlardan dolayı kulüpteki sporcuların çoğu kez antrenmanlara gelemediğini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Münevvere, hem kızım hem de sporcum. 3 yıldır dünya dereceleri elde etti ama biz bugüne kadar hiç kimseden destek görmedik. Ben bu konudan muzdaribim. Afyonkarahisar halkından, dışarıdaki büyüklerimizden artık destek bekliyoruz. Biz kendi çabamızla, gayretimizle, dişimizden tırnağımızdan artırarak bugüne kadar geldik. Bizim artık daha fazla desteğe ihtiyacımız var."

Kulüpte, milli sporcuların ve dünya şampiyonu Münevvere'nin bulunduğunu anımsatan Yılmaz, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu ifade etti. Yılmaz, destek verilmesi halinde, Türkiye'nin yüzünü daha çok güldürmek istediklerini belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin dışında hiçbir kurumdan ya da iş adamından destek görmediklerini dile getiren Yılmaz, şunları belirtti:

"Kulübümüzün parası olmadığından çalışmalarımız kısıtlı. En büyük sıkıntımız araç. Çocuklarımızı spor alanlarına getirip götürmekte zorluk yaşıyoruz. Çünkü bizim çocuklarımız engelli. Tek başlarına gelip gidemiyorlar. Yanlarında anneleri ya da babaları olmalı. En basitinden yol parası. Keşke bunlar çözülebilse." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonu Münevvere Yılmaz, Sponsor Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement