Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü güreşçileri Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'yı evinde ziyaret etti.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, 82 yaşındaki Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi İsmet Atlı, minik güreşçilere şampiyonluk anılarını anlatarak, çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Güreş sporunu sevmenin ve düzenli antrenman yapmanın başarılı olmanın ilk şartı olduğunu ifade eden Atlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Minik güreşçiler ise elini öptükleri Atlı'ya başarılı olmak için çalışacakları sözünü verdi ve kendilerine Atlı'yı örnek aldıklarını söyledi.
Ziyarete Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Oğuz Cengiz,, güreş antrenörü Yahya Göbelek, 2 Haziran İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni ve güreş antrenörü Adem Baykul ile güreşçiler katıldı.
Muhabir: Volkan Varan
Yayıncı: Anıl Bağrık - ADANA
Son Dakika › Yerel › Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'ya Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.