Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Şu parti, bu parti durumu hep ikinci, üçüncü safhada geldi.

24.12.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Şu parti, bu parti durumu hep ikinci, üçüncü safhada geldi. Hizmet edebiliyorsak, hizmette buluştuk" dedi.

Edirne Belediyesi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Ticaret Borsasınca kentteki bir restoranda Vali Şahin'e veda yemeği düzenlendi.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, Edirne'yi ve Edirneliler'i minnet ve şükranla her zaman anacağını söyledi.

Edirne'de hizmet paydasıyla iş yaptığını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Şu parti, bu parti durumu hep ikinci, üçüncü safhada geldi. Hizmet edebiliyorsak, hizmette buluştuk. Hiç kendilerine kendilerine bu güne kadar 'olmasa daha iyi olurdu' demedim. Hep beraber 'öyle olsun, böyle olsun' dedik. Kurumlar ayrı ayrıdır, fikirler de ayrı ayrı olabilir ama biz bunu birleştirmekte maharetli olmadık çünkü karşılıklı biz birbirimizi anladık."

Her şeyin bir sonu olduğunu aktaran Şahin, "Her zaman ifade ediyorum. Her şey bir sonla mukadder. İşte o son artık bir göreve atanmama sonu. Üzüntüde var, sevinçte var. Hayat zaten üzüntü ve sevincin birleştiği noktada oluyor. Emekli olmak var hapishane köşelerinde, emekli olmak var hastanelerde, emekli olmak var soruşturma geçirip, 'bu iş kalsın burada' deyip, el çırpıp emekli olmak var. Bir de sizler gibi değerli zevatın huzurunda konuşarak emekli olmak var" diye konuştu.

-"Kendinizi nereye ait hissediyorsanız oralısınız"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise Şahin ile kente katkı sağlayan birçok iş yaptıklarını söyledi.

Hizmetlerinden dolayı Şahin'e teşekkür eden Gürkan, şöyle devam etti:

"Sayın valimizin 20 aylık görevi süresince çok güzel anlarımız oldu bazen sıkıntılı anlarımız da oldu ama konuşmayı, ilişkiyi, iletişimi nerede olursa olsun hiç koparmadık. Sıkıntıyı paylaştık azalttık, sevinci mutluluğu paylaştık, çoğalttık. Vilayette, kamuda görev yapmış birisi olarak siyasette de hasbel kader yer almış birisi olarak, çok yöneticiyle çalıştım ama sevgili ağabeyim Dursun Ali Şahin kadar Edirne için bir şeyler yapma isteğiyle dolu çok az inan gördüm. Bir Edirneli miydi, doğduğu, büyüdüğü yer olarak değildi, doğmak mı gerekiyor bence hiç olmak gerekmiyor. Çünkü siz aslında kendinizi nereye ait hissediyorsanız oralısınız."

Etkinlikte Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Edirne Vali Danışmanı Veli Sarıkamış da konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Gürkan ve etkinliğe katılan davetlilerden bazıları günün anısına Şahin'e hediyeler takdim etti.

Giresun'da da görev yapan Vali Şahin için düzenlenen yemek Giresun'un yerel bir kanalı tarafından canlı olarak yayınlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement