Eğitim-Bir-Sen Ahde Vefa Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Ahde Vefa Toplantısı Yaptı

Eğitim-Bir-Sen Ahde Vefa Toplantısı Yaptı

Kuruluşunun 20.yılını kutlayan Eğitim-Bir-Sen'de Kayseri Şube Başkanlığı, kuruluş yılından itibaren başkan ve yönetim kurulu üyeliği yapmış olanları toplantıda buluşturdu.

15.02.2012 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Eğitim-Bir-Sen'de Kayseri Şube Başkanlığı, kuruluş yılından itibaren başkan ve yönetim kurulu üyeliği yapmış olanları toplantıda buluşturdu.

Toplantıya İl Milli Eğitim müdürü İbrahim Ceylan, Ahmet Altuntaş, Ahmet Taş, Ahmet İlhan, Ali Özkanlı, Abdulkadir Köker, Abdullah Şahin, Asım Cesuroğlu, Atilla Özmercan, Atalay Yaman, Latif Tuluk, Mustafa İlhan, Necati Aktaş, Nihat Ok, Ömer Çakır, Seyfullah Kaplan, Yusuf Koçyiğit ile şube başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan şube başkanımız Aydın Kalkan sendikanın 20. Kuruluş yılında 200 bini aşan üyesi ile eğitim iş kolunda Türkiye'nin en büyük sendikası olduğunu vurguladı. Kalkan, "Bu günlere kolay gelinmedi, başta Mehmet Akif İnan olmak üzere bir grup erdemli insan büyük fedakarlıkla sendikamızı 14 Şubat 1992 tarihinde kurmuşlardır. O günden bu güne kadar sizler ve sizler gibi erdemli insanların birçok cefaya katlanarak fedakarca çalışması sonucu bu günlere geldik. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Emekli olanlar başka alanlarda hakka ve halka hizmet etmeye devam ediyor. Üyelerimiz ise alanlarda aynı şevkle çalışıyor. Bu toplantıları 14 Şubatlarda geleneksel hale getirerek devam ettireceğiz. Bu toplantıya davetimizi kırmayıp geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Daha nice toplantılarda buluşmayı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Ahde Vefa Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement