Eğitim-Bir-Sen'den Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'den Suriye'ye Yardım

Eğitim-Bir-Sen\'den Suriye\'ye Yardım

Bir-Sen Ağrı Şubesi üyeleri, Türkiye geneli başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriyelilere yardımda bulundular.

13.03.2014 18:46

Bir-Sen Ağrı Şubesi üyeleri, Türkiye geneli başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriyelilere yardımda bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadınlar Komisyonu üyeleri, iptal ettikleri yemek programının ücretiyle aldıkları gıda malzemelerini Suriyeli kadınlara ulaştırılmak üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'na (AGSİP) bağışladılar. Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Özlem Çeçen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla her yıl üyeleri için düzenledikleri yemekli programı bu sene iptal ettiklerini söyledi. Çeçen, "Bugün yapacağımız maddi harcamaların karşılığını gıda yardımı olarak Suriyeli kadınlara gönderme kararı aldık. Bugün bu yardımları Suriyeli kadınlara gönderilmek üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'na (AGSİP) ve İHH İnsani Yardım Vakfı'na teslim ediyoruz. Başta Suriye olmak üzere tüm savaşların bitmesini diliyoruz. Çünkü her savaşta en çok kadınlar mağdur olmaktadır. Suriyeli kadınlara Ağrı'dan küçük bir destek ve selam gönderiyoruz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'den Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement