Eğitime Şahinbey'den Destek - Son Dakika
Yerel

Eğitime Şahinbey'den Destek

Eğitime Şahinbey\'den Destek

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde eğitim alan binlerce öğrenci TEOG ve YGS sınavlarına hazırlanıyor.

17.01.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde eğitim alan binlerce öğrenci TEOG ve YGS sınavlarına hazırlanıyor.

Şahinbey Belediyesi, YGS-LYS' de 4 bin 043, TEOG' da 11 bin 908 olmak üzere toplam 15 bin 951 öğrenciye, öğretmenler nezaretinde sınavlara hazırlanıyorlar.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime her zaman destek olmaya çalıştığını belirterek, "Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere hizmet verdik ve öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini de yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Şahinbey Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesisi'nde eğitim gören öğrencilerden Zehra Akçakaya, "Selçuklu Sosyal Tesisine uzun süredir geliyorum ve eğitime vermiş olduğu önemi beğeniyorum. Buraya gelmeden önce bilgilerim eksikti ve yeterli değildi. Ancak buraya geldikten sonra eksik bilgilerimi tamamladım ve okuldaki başarı oranımda yükseldi. Tahmazoğlu'na bize vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mukadder Polat isimli öğrenci ise özellikle maddi imkanı olmayan öğrencilerin sosyal tesislerden faydalandığına dikkati çekerek, "Paralı eğitim alacak maddi gücümüz yoktu. Ancak, belediyenin bize sağladığı imkanlardan faydalanmaya başladım. Buraya gelmeden önce çok eksiklerim vardı. Burada ki eksiklerimi tamamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Yasemin Arslan, öğretmenlerin yakın ilgisiyle sınavlara hazırlandıklarını belirterek, "Öğretmenlerimiz nezaretinde soru bankaları ve testlerle eğitimdeki temellerimiz güçlendiriyoruz. Ücretsiz verilen kitaplarla bilgilerimiz tamamlıyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitime Şahinbey'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement