Emirdağ Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Emniyet Kemeri Takmaları Konusunda Uyardı - Son Dakika
Yerel

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Emniyet Kemeri Takmaları Konusunda Uyardı

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü, başta resmi araçları kullananlar olmak üzere tüm vatandaşları emniyet kemeri takma ve bunu alışkanlık haline getirmeleri konusunda uyardı.

06.04.2012 10:20

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü, başta resmi araçları kullananlar olmak üzere tüm vatandaşları emniyet kemeri takma ve bunu alışkanlık haline getirmeleri konusunda uyardı.

Emirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, emniyet kemeri takmanın insanların güvenliği için önemli olduğu belirtilerek, buna uymayan sürücülerin belirli süre uyarılacağı, daha sonra da cezai işlemlere başlanacağı kaydedildi.

Emniyet kemeri uygulamasının yanında motosiklet ve elektrikli bisiklet kullananlara yönelik A1 ve A2 sürücü belgeleri ile kaskın olup olmadığının denetleneceği bildirildi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emirdağ Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Emniyet Kemeri Takmaları Konusunda Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement