Engelli Vatandaşlara Akülü Araba Verildi - Son Dakika
Yerel

Engelli Vatandaşlara Akülü Araba Verildi

Engelli Vatandaşlara Akülü Araba Verildi

Edremit İlçesinde engelli vatandaşlara akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye dağıtıldı.

11.08.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit İlçesinde engelli vatandaşlara akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Hollanda Sivaslılar Vakfı tarafından getirilerek Edremit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışlanan toplam 12 adet engelli aracı ve toplam 16 adet tekerlekli sandalye, Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törene Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Acar, Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Edremit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır, Hollanda Sivaslılar Vakfı Temsilcisi Çetin Karabulut, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Başkan Saka, "Gönül ister ki hiçbir vatandaşımız bu araçlara ihtiyaç duymasın. Ancak çeşitli nedenlerle hayatına engelli olarak devam etmek durumda kalan arkadaşlarımızın bu araç ve gereçlerle günlük yaşamlarının daha kolaylaşacağına inanıyorum.  Bu araçların temini ve dağıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Edremit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır da Hollanda'dan toplam 70 adet akülü engelli aracı ve 50 adet tekerlekli sandalye geldiğini kaydederek, "Periyodik aralıklarla belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Bugün 12 akülü araç ile 16 tekerlekli sandalyeyi teslim ettik" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Vatandaşlara Akülü Araba Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement