Ergani'de 'Üst Geçit' Talebi - Son Dakika
Yerel

Ergani'de 'Üst Geçit' Talebi

Ergani\'de \'Üst Geçit\' Talebi

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nin trafiğin yoğun olduğu caddelerde üst geçit bulunmaması trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

03.07.2016 16:18

Ergani İlçesi'nin trafiğin yoğun olduğu caddelerde üst geçit bulunmaması trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Bugüne kadar ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarına rağmen başta Karayolları olmak üzere ilçe Belediyesi'nin üst geçit yapmaması tepkiye yol açtı. Vatandaşlar, en işlek caddelerde üst geçit'lerin yapımının şart olduğunu ifade ederek, bu konuda yetkilileri göreve çağırdı.

Ergani ilçesi'nde trafiğin en yoğun olduğu caddelerde ve ana artellerde yaşanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları, üst geçit ihtiyacını da gündeme getirdi. Taleplere rağmen bugüne kadar üst geçit yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, karşıdan karşıya geçerken artık ölümlü kazaların yaşanmamasını istediler.

Bunun için üst geçitlerin yapılmasını talep eden vatandaşlar, Karayolları ve belediye yetkililerini göreve çağırdı. Trafik sorununun had safhaya ulaştığı Ergani İlçesi'nin ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı Seyit melik Sitesi, Zana ve Bahçeşehir 5 Sitesi'nin bulunduğu Yenişehir kavşağında üst geçidin yapılmaması yeni kazalara davetiye çıkarıyor. Karşıdan karşıya geçerken araçların çarpmaması için büyük uğraş sergileyen vatandaşlar, üst geçit sorununun bir an önce çözülmesini istediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ergani'de 'Üst Geçit' Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement