Erü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 22. Dönem Öğrencileri Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Erü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 22. Dönem Öğrencileri Mezun Oldu

Erü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 22. Dönem Öğrencileri Mezun Oldu

Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2014-2015 yılı eğitim öğretim yılının 22. Döneminde 308 öğrenci diplomalarını törenle aldılar.

10.06.2015 12:40

Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2014-2015 yılı eğitim öğretim yılının 22. Döneminde 308 öğrenci diplomalarını törenle aldılar.

Süleyman Demirel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen BESYO mezuniyet törenine Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Pro. Dr. Hasan Yetim, BESYO Müdürü Prof. Dr. Kenan Aycan, çok sayıda öğretim üyesi ve mezun olan öğrencilerin alileri katıldı.

Törende konuşan Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Aycan, "Öğrencilerimizin ilerideki hayatlarında bütün toplumumuzun ve halkımızın psiko sosyal gelişimlerine büyük katkıda bulunacaklardır" dedi.

" Bildiğiniz gibi okulumuzun öğretmenlik, antrenörlük, spor yöneticiliği ve rekreasyon olmak üzere dört tane bölümü bulunmaktadır" diyen Kenan Aycan, "Öğretim üyelerimizin, öğretim görevlilerimizin üstün gayretleri ile okulumuzun diğer beden eğitimi ve spor yüksek okulları arasında önemli bir yeri bulunmaktadır. Ayrıca öğretim görevlilerimiz üniversitemizdeki birçok sportif etkinliklerde gerek öğrencilerimizle birlikte gerek üniversitemizin diğer öğrencileriyle birlikte büyük etkinliklere katılmaktadırlar. Öğrencilerimiz gençlik spor etkinliklerinde görev alarak üniversitemize sayısız madalyalar kazandırmışlardır" ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan ise "Erciyes Üniversitesi gibi bir üniversiteden mezun olmanın her zaman haklı gururunu yaşayacağınıza inanıyorum. Biz sizlerden memnunuz. Çünkü üniversitemizin kültürel ve sportif alanda başarı kazanması için çok büyük fedakarlıklar gösterdiniz. Bize bu gururu yaşattınız. Teşekkür ediyoruz. Sizlere tavsiyem çalışkan, dürüst, uyumlu olun. Başarı sizinle olacaktır. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 22. Dönem Öğrencileri Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement