Erü Mimarlık Fakültesi'nden "Bünyan Çalıştayı" - Son Dakika
Yerel

Erü Mimarlık Fakültesi'nden "Bünyan Çalıştayı"

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Bünyan Çalıştayı başladı.

27.09.2013 15:48

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Bünyan Çalıştayı başladı.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, çalıştay kapsamında Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlamacılığı Bölümü öğrencileri Bünyan'da bir dizi anket çalışmalarında bulunacak. Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'in rehberliğinde başlayan çalıştayda öğrenciler kurum ve kuruluşlarda bilgi alış verişi yaparak Bünyan'ın coğrafi ekonomik tarihi ve toplumsal folklorik yapısını inceleyecek.

Bünyan Belediyesi  Devlet bahçeli Sosyal tesislerinde başlayan çalıştayın ilk gününde Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve hocalarından oluşan öğrenci gurubuna Bünyan hakkında bilgi veren Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen çalıştayda tüm öğrencilere başarılar diledi ve Bünyan çarşı meydanından halı dokuyan kızlar heykeli önünde fotograf çektirdi.

ERÜ Mimarlık Fakultesi hocaları Yardımcı Doç. Dr. Ceyhan Yücel, Yardımcı Doç. Dr. Neşe Yılmaz,  araştırma görevlileri Merve Kocak ve Hüseyin Çelik koordinatörlüğünde yürütülecek çalıştay 10 Ekim tarihinde son bulacak. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakultesi Şehir ve Bölge Plancığı Bölümü öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar da "Bünyan" bir yıl boyunca ders olarak işlenecek. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erü Mimarlık Fakültesi'nden 'Bünyan Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement