Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı - Son Dakika
Yerel

Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı

Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı Eşine yaptığı sürprizle tüm erkekleri zora soktu Sivaslı iş adamı evlilik yıl dönümünde eşine yaptığı sürprizle centilmenlik sınırlarını zorladı Sivaslı iş adamı evlilik yıl dönümünde eşine yaptığı sürprizle sınırlarını zorladı.

04.04.2023 12:41  Güncelleme: 13:55

Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı

Eşine yaptığı sürprizle tüm erkekleri zora soktu

Sivaslı iş adamı evlilik yıl dönümünde eşine yaptığı sürprizle centilmenlik sınırlarını zorladı

SİVAS - Sivaslı iş adamı evlilik yıl dönümünde eşine yaptığı sürprizle sınırlarını zorladı.

Sivaslı iş adamı Erol Bozkuş evlilik yıl dönümlerinde eşi Gül Bozkuş'a öyle bir sürpriz yaptı ki hem centilmenlik sınırlarını zorladı hem de çıtayı yükselttiği için diğer erkekleri zora soktu. Bozkuş 27'nci evlilik yıl dönümünde eşi Gül Bozkuş'u ismini renginden alan Gökbınar gölüne götürdü. Eşi deniz bisikletiyle göl yüzeyinde turlarken Bozkuş'ta 17 metre derinlikteki göle dalarak, daha önce göl zemininde ki bir küp içerisinde gizlediği yüzüğü çıkartıp eşine hediye etti. Sınırları zorlayan sürprizini ölümsüzleştirmek isteyen Bozkuş, tüm olup bitenleri aşama aşama kaydettirdi.

"Sivaslı erkeklere itam ediyorum"

Erol Bozkuş, yaptığı sürprizi Sivaslı erkeklere ithaf ettiğini ve herkesin böyle süprizler yapmasını önerdiğini ifade ederek, "Ben sevdiğim insanlara her zaman sürpriz yapmayı severim. Bu sene Gürün'ün tanıtım çekimini yapıyorduk. O günde bizim evlilik yıl dönümümüzdü. Eşimle bende çekimin yüzü olacaktık. Bende kendimiz için özel bir şey yaptım. Daha önceden suyun altına dalarak tek taş bıraktım. Hanım o gün sadece çekim yapılacağını zannetti. Daha sonra dalıp tekrar oraya bıraktığım tektaşı çıkararak 27'nci evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedim. Hanımın elinin titremesi zaten ekranlarda görünüyor. Gökpınar gölümüzün su altı florası dünyada ki en güzel göllerden birisidir. Gökpınar gölü çölün ortasında bir vaha görünümündedir. Burada ki bu sürprizimi Sivaslı erkeklere itam etmek istiyorum. Çünkü havası sert insanı mert derler. Mert insan romantik olmaz diye bir şey söz konusu değildir. Sivas'ımızın erkekleri romantiktir. Herkesin bir Sivaslı tanımasını isteriz" dedi.

"Bütün kadınların böyle bir erkeğe sahip olması lazım"

Gül Bozkuş, sürprizi görünce şaşırdığını ve bütün kadınların böyle centilmen bir erkeğe sahip olması gerektiğini ifade ederek, "Sürpriz olmasını beklemiyordum, çok sevindim ve eşimle gurur duydum. Ara sıra böyle sürprizler yapar, bütün kadınların böyle bir erkeğe sahip olması lazım. Oraya gezmek için gelmişti. Eşimde dalış yapacağını söyledi ve biranda öyle bir sürpriz yapınca çok sevindim ve mutlu oldum" şeklinde konuştu.

Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metrelerce derinliğe dalarak evlilik yıl dönümü böyle kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement