Ordu'nun Ünye ilçesi Beylerce Mahallesi Köy Konağı açıldı.
Daha önce okul olarak hizmet veren, taşıma sisteminin devreye girmesiyle mülkiyeti Ünye Belediyesine geçen okul binası, mahallelinin talebi üzerine Ünye Belediyesi tarafından Köy Konağına dönüştürüldü.
Köy Konağının açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, eski okulların köy konağına dönüştürülmesine destek verdiklerini belirtti. Çamyar, "Mahalle sakinlerimiz bu alanlarda sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekler. Bu tip uygulamaları bizlerde Ünye Belediyesi olarak çok önemsiyoruz. Başta muhtarımız olmak üzere bu projeye emek veren herkesi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Çamyar, Beylerce Mahalle yolunun altyapısının Ünye Belediyesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığında bitirildiğini, havaların müsait olduğu günde asfaltlama çalışmalarının yapılacağını müjdesini verdi. - ORDU
Son Dakika › Yerel › Eski Okul Köy Konağı Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.