Eskişehirspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında yarın sahasında yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

03.01.2015 18:34

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında yarın sahasında yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma ve 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi.

Tedavilerine devam edilen Adewole Raheem Lawal ve Ergün Teber, takımdan ayrı sağlık ekibi eşliğinde çalışma yaptı.

İdman sonrası siyah-kırmızılı takım, bugün doğum günü olan Özgür Çek'e sürpriz pasta keserek doğum gününü kutladı.

Eskişehirspor, yarın saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlayacak. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement