Ev Kadınları Sodes Projesi Kapsamında Piazza'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Ev Kadınları Sodes Projesi Kapsamında Piazza'yı Gezdi

Ev Kadınları Sodes Projesi Kapsamında Piazza\'yı Gezdi

Şanlıurfa Belediyesi’nin "SODES'le ev kadınlarımızı sosyalleştiriyoruz” projesine kentin en büyük alışveriş merkezi Piazza ev sahipliği yaptı.

17.12.2013 11:03

Şanlıurfa Belediyesi'nin "SODES'le ev kadınlarımızı sosyalleştiriyoruz" projesine kentin en büyük alışveriş merkezi Piazza ev sahipliği yaptı.

Süleymaniye mahallesinden projeye dahil olan 100'ü aşkın kadın, alışveriş merkezinin tüm katlarını gezdikten sonra hep birlikte yemek yediler.

Sodes proje koordinatörü Esra Biner, konuya ilişkin açıklamasında, "Bu proje ile çok fazla dışarı çıkma imkanı bulamayan kadınlarımızı sosyalleştirmeyi amaçlıyoruz. Süleymaniye mahallemizde kadın destek merkezimiz var. Bu merkezimizden yararlanan kadınlarımızı, SODES projesine de dahil ettik. Merkezimizde kadınlarımıza ve genç kızlarımıza el işinden biçki-dikişe kadar birçok kurs veriyoruz. Bu kurslarda kadınlarımız hem boş vakitlerini değerlendiriyor hem de meslek öğreniyorlar" dedi.

Esra Biner, kurslara devam eden kadınlar içinden girişimcilerin de çıktığını belirterek, "Kendi işini kurup, kendi ayakları üzerinde durmayı başaran kadınlarımız var. Biz onlara sadece kurs vermekle kalmayıp, ileriye dönük projelerinde de destek oluyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ev Kadınları Sodes Projesi Kapsamında Piazza'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement