Evi Yanan Aileye Tokat Belediyesi'nden Destek - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Aileye Tokat Belediyesi'nden Destek

Evi Yanan Aileye Tokat Belediyesi\'nden Destek

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, evi yanan ailenin acılarını dindirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

06.06.2013 15:07  Güncelleme: 15:09

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, evi yanan ailenin acılarını dindirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, yardım etmek isteyenlere çağrıda bulundu.

Erenler Mahallesi'nde 6 yaşındaki çocuğun kibritle oynarken çıkardığı yangın sonucu ev kullanılamaz hale gelirken, çaresizlik yaşayan aileye yardım eli Tokat Belediyesi'nden geldi. Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, İtfaiye Müdürü Bekir Yıldız ve Aşevi Sorumlusu Hasan Uçkun evleri kullanılamaz hale gelen aileyi ziyaret ederek yardım yapılacağını kaydetti. Başkan Yardımcısı Çetin, Devletin, milletin evleri yanan ailenin yanında olduğunu ifade ederek, "Belediye olarak yıkılan ve yanan bütün yerlerin tamiri konusunda elimizden geleni yapacağız. Gerek Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı nezdinde gerekse belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nezdinde gerekli yardımları yapacağız. İnşaat malzemesini çok kısa sürede vereceğiz. Bu kardeşimizin bu sıkıntısını bu mağduriyetini çok kısa sürede gidereceğiz. Kendilerinin bizlerden hangi talepleri olursa anında karşılayacağız. Az önce okulumuzu ziyaret ettik, oradaki öğretmen arkadaşlar da kendi aralarında birliktelik oluşturup Abdulkadir kardeşimizin bu sıkıntılarını gidermek için hep birlikte hareket edeceğiz. Tokat basınımıza da teşekkür ediyorum, bu olaya çok duyarlı yaklaşmışlar. Biz bu ailemizin ve inşallah olmaz ama bundan sonra olacakların da yanında olacağız. Mübarek Miraç gecesinde bu kardeşlerimiz büyük bir imtihana tabi tutuldular. Bu imtihanı birlikte başaracağız. Kamuoyuyla bu durumu paylaşmak için buradayız" dedi.

Çetin, yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşlara seslenerek, "Kanepe, koltuk gibi dayanıklı tüketim malzemeleri yanmış durumda. Evinde eşyası fazlası olan veya yardım etmek isteyen esnafımızdan da belediyemizi arayarak bildirebilirler. Bu ailemiz için ciddi bir dayanışma gerekiyor. Bu ailemizin ıstırabını, gözyaşını birlikte çözmek istiyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Aileye Tokat Belediyesi'nden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement