Fatsa: "Süreç İnce Elenip, Sık Dokunmakta" - Son Dakika
Yerel

Fatsa: "Süreç İnce Elenip, Sık Dokunmakta"

Fatsa: "Süreç İnce Elenip, Sık Dokunmakta"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, Ordu merkezde iki kez yerel seçimleri kaybeden AK Parti'nin, bundan böyle benzer hatalar yapmaması adına söz konusu sürecin ince elenip, sık dokunduğunu söyledi.
Eyüp Fatsa,...

18.11.2013 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, Ordu merkezde iki kez yerel seçimleri kaybeden AK Parti'nin, bundan böyle benzer hatalar yapmaması adına söz konusu sürecin ince elenip, sık dokunduğunu söyledi.

Eyüp Fatsa, düzenlenen yemekli toplantıda Fatsa basınıyla bir araya geldi. Aday adaylığı konusunda çalışmalarına hız veren Eyüp Fatsa, 30 Mart seçimlerine giden sürece ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Türkiye gündeminde olan sorunların ve gelişmelerin de konuşulduğu toplantı sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Eyüp Fatsa, büyükşehir adayının kim olacağına yönelik kamuoyunda konuşulanların gerçeği yansıtmadığını ve hiç kimsenin, adayın kim olacağına dair bilgi sahibi olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Resmi açıklama yapılıncaya kadar kamuoyunda konuşulanların ciddiyet taşımayacağını savunan Fatsa, "AK Parti teşkilatınca aday belirleme çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Ordu merkezde iki kez yerel seçimleri kaybeden AK Parti'nin, bundan böyle benzer hatalar yapmaması adına söz konusu süreç ince elenip, sık dokunmaktadır. Bildiğiniz gibi partili arkadaşların görüşlerinin alındığı temayül yoklaması yapılmıştır. Ardından tam iki kez kamuoyu araştırması düzenlenmiştir. Bunun üçüncüsü de yapılacaktır. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerine başvurulmaktadır. Dolayısıyla genel merkeze sürekli bir bilgi akışı vardır. Hiçbir aday adayının genel merkezde filancıyı tanıdığı için her hangi bir üstünlüğü yoktur. STK, temayül ve anketlerden alınan sonuçlar harman yapılacak, daha sonra aday adayları yeniden incelenecek ve en sağlıklı karar verilecektir. Sistem bu şekilde işlemektedir. Böyle olunca kamuoyunda filancı aday adayının, aday olarak seçileceği yönündeki tevatürler geçerliliğini yitirmektedir" dedi.

Şu anda kamuoyu yoklamalarında ve temayülde iyi bir noktada olduğunu düşündüğünü vurgulayan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, milletvekilliğine bir dönem ara vermesine rağmen halen Ordu'nun dağında-taşında adının zikredilmesinin kendisine memnuniyet ve mutluluk verdiğini sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa: 'Süreç İnce Elenip, Sık Dokunmakta' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement