Fethiye'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye\'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 73 polis Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

11.04.2014 15:35  Güncelleme: 15:42

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 73 polis Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yıl içinde başarı gösteren 73 polis memuruna başarı belgeleri, Kaymakam Ekrem Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve müdür yardımcısı Hüseyin Caner Aksungur tarafından verildi.

Törende konuşan Kaymakam Ekrem Çalık, polis teşkilatının tüm ülkede olduğu gibi Fethiye'de de görevini layıkıyla yaptığını söyledi. Yılın başından bu yana seçim dönemi olması dolayısıyla polislerin yoğun bir mesai harcadığına dikkati çeken Çalık, bu süre içinde bir takım toplumsal olaylar yaşandığını, ama polisin hiç bir tereddüt etmeden, hiç serzenişte bulunmadan üstün bir gayretle fazla mesai harcayarak zor bir görevi başardığını dile getirdi.

Kaymakam Ekrem Çalık, Muğla'nın turizm bölgesinde olması nedeniyle yaz sezonunda Fethiye nüfusunun yaklaşık 10 katı artmasıyla, görev yapmanın da zorlaştığını belirterek,"Böyle zor ve hareketli bir bölgede görev yapmak kolay değil. Başarı belgesi bir takdirin ifasıdır. Marifette iltifata tabidir ve olması gerekir. Ama başarı belgesinin bir diğer anlamı bundan sonra da daha üstün bir gayretle çalışmaya devam edeceğiniz anlamına geliyor. Özlük hakkı bir tarafa fazla mesai ücreti, ödenip, ödenmemesi bir tarafa, görevin gereği neyse teşkilatımız onu yapacaktır" dedi.

Spor müsabakalarında da ilçede ciddi güvenlik tedbiri alındığına değinen Çalık, Fethiyespor'un her maçta yaklaşık 10 bin taraftarı stada topladığını, oradaki güvenlik önlemlerinin de polis ekipleri tarafından sorunsuzca gerçekleştirildiğini vurguladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ise, "Biz her zaman hizmet üreten birim olarak geçtiğimiz günlerde bir seçim yoğunluğu geçirdik. Arkasından 10 Nisan Polis haftası programını ilave edince tabi bu hizmeti yürütebilmek için arkadaşlarımız sıkıntıdan geçtiler. Teşkilatımız Fethiye ilçesinde bölge trafik dahil olmak üzere 325 arkadaşımızla ama şu anda bütün arkadaşlarımızı herkesi aynı şekilde ödüllendirme imkanımız yok. Bu konuyu kaymakamımıza arz ettiğimiz zaman bize büyük destek verdiler" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement