Fransız Heyet Antalya'da Lojistik ve Turizmi İnceleyecek - Son Dakika
Yerel

Fransız Heyet Antalya'da Lojistik ve Turizmi İnceleyecek

Fransa'nın Picardie Bölgesel Yönetimi heyeti, Antalya'ya gelerek, lojistik, turizm, eko turizm ve yenilenebilir enerji konularında incelemelerde bulunacak.

16.07.2014 11:11  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın Picardie Bölgesel Yönetimi heyeti, Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi (VABPro) kapsamında Antalya'ya gelerek, lojistik, turizm, eko-turizm ve yenilenebilir enerji konularında incelemelerde bulunacak.

Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkez Koordinatörü Baki Karaçay, yaptığı açıklamada, VABPro kapsamında Antalya Valiliği ile Fransa'nın Picardie Bölgesel Yönetimi arasında, lojistik, turizm, eko-turizm ve yenilenebilir enerji konularında işbirliği anlaşması imzalandığını kaydetti.

Anlaşmaya göre Picardie Bölgesel Yönetimi'ni temsilen görevlendirilen heyetin 21-24 Temmuz'da Antalya'yı ziyaret edeceğini belirten Karaçay, heyetin, Akdeniz Üniversitesi, Liman Başkanlığı, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile çeşitli tarihi ve turistik yerlerde incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Karaçay, heyetin ziyaretinin son gününde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, yenilenebilir enerji konusunda görüşmeler yapılacağını kaydetti.

Antalya'dan bir heyetin ise eylül ayının ilk haftalarında Picardie Bölgesel Yönetimi'ni ziyaret edeceği bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fransız Heyet Antalya'da Lojistik ve Turizmi İnceleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement