Gece Pazarı İçin Kuralar Çekildi - Son Dakika
Yerel

Gece Pazarı İçin Kuralar Çekildi

Gece Pazarı İçin Kuralar Çekildi

Her yıl Ayvalık Talatpaşa Caddesi ve çevresinde kurulan Gece Pazarında bu yıl seksen dokuz tezgâh yerini alacak.

13.06.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl Ayvalık Talatpaşa Caddesi ve çevresinde kurulan Gece Pazarında bu yıl seksen dokuz tezgah yerini alacak. 89 tezgah için 129 kişi arasından kura çekimi yapıldı.

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi'nde saat 13.00'de yapılan kura çekimine, yüz yirmi başvurunun seksen dokuz tanesi hak kazandı. Kura çekimi, Ayvalık Belediyesi El Emeği Gece Pazar'ından sorumlu meclis üyesi Dilek Saraçoğlu ve Zabıt Müdürü Hasan Narin nezaretinde yapıldı.

Kura seçimi öncesinde konuşan Zabıta Müdürü Narin, hayırlı olsun dileklerinin ardından şartların Encümen kararıyla belirlendiğini hatırlattı. Narin, "El emeği olmayıp başvuranların bu kurada yer alamayacak, dolayısıyla bu bölge de olmayacak, kendilerine başka bir yer göstereceğiz"dedi. Başvuru şartlarını sağlayıp kura çekiminde bulunmayanların kuralarını, haklarını kaybetmemesi adına Meclis Üyesi Saraçoğlu ve Zabıta Müdürlüğü Personeli çekti. El Emeği Gece Pazar'ında 16 Haziran kampet tezgahların sınırları belirlenecek ve Ayvalık 17 Haziran Cuma Günü, Gece Pazarı'na kavuşacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gece Pazarı İçin Kuralar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement