Geka'nın Turizm Destekleri Didim'de Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Geka'nın Turizm Destekleri Didim'de Anlatıldı

Geka\'nın Turizm Destekleri Didim\'de Anlatıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından hazırlanan Alternatif Turizm ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programı'nın tanıtım toplantısı Didim'de yapıldı.

19.04.2013 16:39

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından hazırlanan Alternatif Turizm ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programı'nın tanıtım toplantısı Didim'de yapıldı.

Güney Ege Bölgesi turizminde; alternatif turizmin bölge ekonomisine olan katkısının arttırmak, Alternatif turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi, Alternatif turizm çeşitlerinin tanıtımı ve pazarlaması için yenilikçi uygulamalar geliştirilmesi için hazırlanan Alternatif Turizm ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programı tanıtım toplantısı Didim'de yapıldı. Bugün saat 10: 00 da Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde yapılan toplantıya

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu Ticaret Odası Meclis Üyesi ve DİTAB Turizm danışmanı Hikmet Atilla, Didim Kültür Mirası Koruma Derneği Başkanı Mustafa Şentürk ve vatandaşlar katıldı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihi itibariyle ilan ettiği

2013 yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Alternatif Turizm ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında toplam 14 milyon TL kaynak kullandırılmasıyla ilgili GEKA uzmanları tarafından slayt eşliğinde bilgiler aktarıldı.

Mali Destek programına son başvuru tarihi 12 Haziran 2013 Çarşamba günü T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi Denizli adresi olarak duyurulurken, Proje başvurularının, 22 Nisan 2013 Pazartesi gününden itibaren internet ortamında yer alan Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi - Proje ve Faaliyet Destek Yönetimi (KAYS-PFDY; http://portal.kays.kalkinma.gov.tr/) üzerinden yapılması ve başvuru belgelerinin son başvuru tarihi olan 12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 18.00'den önce matbu olarak Ajansa sunulması gerektiği hatırlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geka'nın Turizm Destekleri Didim'de Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement