Geleneksel Ordu Günleri Feshane'de Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Ordu Günleri Feshane'de Devam Ediyor

Geleneksel Ordu Günleri Feshane\'de Devam Ediyor

Ordu Dernekler Federasyonu öncülüğünde, ‘Ordu Burada’ sloganıyla gerçekleştirilen geleneksel ‘Ordu günleri’, Feshane Uluslar arası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluştu.

24.05.2014 16:39

Ordu Dernekler Federasyonu öncülüğünde, 'Ordu Burada' sloganıyla gerçekleştirilen geleneksel 'Ordu günleri', Feshane Uluslar arası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluştu.

Ordu kültürünün önemli öğelerini İstanbul'da yaşayan Ordulu vatandaşlarla buluşturmayı hedefleyen 4. Ordu Günleri adı altında başlayan organizasyona, Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş Belediye Bakanı Murat Haznedar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Ordu Milletvekili Süleyman Çelebi, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay da katıldı. Ordu'nun ve ilçelerinin hem Ordululara hem de Türkiye'ye tanıtıldığı etkinliğe katılanlar Ordu'yu daha iyi tanımanın yanı sıra açılan stantlarda da Ordu'nun yöresel lezzetlerinden tatma imkanı buldu. Ordu kültürünün önemli öğelerinin de tanıtıldığı etkinliğe vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Ordu günlerini ziyaret edenlerin memleket hasretlerini de giderdiği etkinlik 22-25 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleneksel Ordu Günleri Feshane'de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement