Gemlik'te Aşıklar Şöleni - Son Dakika
Yerel

Gemlik'te Aşıklar Şöleni

Gemlik\'te Aşıklar Şöleni

Gemlik Belediyesi’nin Âşıklar-Yazarlar-Şairler Derneği ile birlikte tertiplediği “Âşıklar-Şairler Şenliği” renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

07.04.2015 14:13

Gemlik Belediyesi'nin Aşıklar-Yazarlar-Şairler Derneği ile birlikte tertiplediği "Aşıklar-Şairler Şenliği" renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı'nın yanı sıra Dernek Başkanı Vahdettin Işıldak ve 80'e yakın aşık, yazar ve şairin katıldığı şenlik Manastır Kültür Merkezi'nde yapıldı. Başkan Yardımcısı Büyükgölcigezli, şairlerin toplumun dillendiremediği pek çok duygu ve düşünceyi gelecek kuşaklara aktaran sanatçılar olduğunu söyledi. Işıldak da, Türkiye genelinde büyük ilgi gören bu şöleni Gemlik'te de yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu şenliği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini bildiren Işıldak, belediyeye teşekkür etti.

Gecede aşıklar birbirleriyle atıştı. Geç saatlere kadar süren gecede Aşık Maralı, Ozan Dertli Şinasi, Yasemin Reyhani, Ali Serhati, Aşık Mahmut, Suzan Senezci, Gündüz Aydın, Fahriye Güney, Yanık Ayhan, Engin Çır, Şerife Özaydın ve Ozan Reyhani gibi aşıklar sahne aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'te Aşıklar Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement