Gemlik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gemlik'ten Kısa Kısa

Işık ve Yılmaz'dan Gemlik Ticaret Borsasına ziyaret.

05.06.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Gemlik Ticaret Borsası yöneticilerini ziyaret etti.

Borsa Başkanı İlhan Acar ile makamında görüşen Işık ve beraberindekiler, Gemlik zeytiniyle ilgili çalışmalarından dolayı oda yöneticilerine teşekkür etti.

Işık, özellikle coğrafi işaret konusundaki çalışmalara değinerek, "Belki de Gemlik zeytinine yapılan en ciddi hizmet, coğrafi işaret uygulaması. Bunun tanıtımıyla da ayrıca meşgul olmanız sevindirici. Gemlik zeytininin marka değerinin artması adına çok önemli" dedi.

Acar ise bazı illerde yaptıkları tanıtımlarda sorunlar yaşadıklarını dile getirdi. Bu konuda destek isteyen Acar, "Coğrafi işaret konusunda Akhisar'dan bizi aradılar ve orta yol bulmak istediler. Bu işin dönüşü yok. Gemlik zeytininin adını kimsenin kullanmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Güvenli internet kullanımı anlatıldı

Gemlik Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği ile Bursa Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Biriminin ortak çalışmasında, öğrencilere "güvenli internet kullanımı" konulu seminer verildi.

İmam Hatip Lisesindeki seminerde sunum yapan Bilişim Suçlarıyla Mücadele Birimi görevlisi, internet ve kredi kartı dolandırıcılığı başta olmak üzere sosyal ağ ve oyun hesaplarının çalınmasıyla da ilgilendiklerini bildirdi.

Güvenli internet kullanımında yapılması gerekenlerin anlatıldığı sunumda, öğrencilerin interneti doğru amaçla kullanması için bilgilendirme yapıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemlik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement