Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

"Bu trenle birlikte giden çocuklarımızda kimliğimizi, şahsiyetimizi, nasıl bir ecdadın torunları olduğumuzu görecekler ve anlayacaklar"

26.06.2013 16:28

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Balkan Gençlik Treni'ni uğurlamak için geldiği Edirne'de, Vali Vekili Mustafa Ergün'ü ziyareti sırasında, "Bu trenle birlikte giden çocuklarımızda, kimliğimizi, şahsiyetimizi, nasıl bir ecdadın torunları olduğumuzu görecekler ve anlayacaklar" dedi.

Edirne'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz, Balkan Gençlik Trenini uğurlamak için serhat şehri Edirne'ye geldiğini belirtti.

Balkan Gençlik Treni ile 120 gencin 7 ülkeyi gezeceğini anlatan Yılmaz, "Bir taraftan gezecek görecek, bunu yaparken de atalarımızın Osmanlı'nın hangi eserleri bıraktığını, o eserlerin izlerini orada yaşayacaklar. Osmanlı gittiği yerlere hizmet ve barış götürmüştür. Bunu gittiğimiz pek çok ülkede görürüz. Bu trenle birlikte giden çocuklarımız da, kimliğimizi, şahsiyetimizi, nasıl bir ecdadın torunları olduğumuzu görecekler ve anlayacaklar. Trenimizi Edirne'den uğurlayacağız inşallah" dedi.

Yılmaz, bir gazetecinin "UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği ceza konusunda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki  sorusuna "Süreç yeni başladı. Gelişmeler daha sonra olacaktır sanıyorum. Şu an net değil" diye cevap verdi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement