Giresun'da Türkçe Aşığı Yabancı Öğrenciler Şölende Buluştu - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Türkçe Aşığı Yabancı Öğrenciler Şölende Buluştu

Giresun\'da Türkçe Aşığı Yabancı Öğrenciler Şölende Buluştu

Türkçe ve Yabancı Dil Öğretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) tarafından TÖMER Uluslararası Öğrenci Şöleni düzenlendi.

21.12.2013 15:18

Türkçe ve Yabancı Dil Öğretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) tarafından TÖMER Uluslararası Öğrenci Şöleni düzenlendi.

Gecede konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, "Üniversitemiz bünyesinde 2 yıldır faaliyet gösteren TÖMER Merkezimiz ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz bir süredir yeni binalarında hizmet vermeye devam ediyorlar ve çok sayıda ülkeden çok sayıda uluslararası öğrencimiz bulunmaktadır. Üniversitemizde 400 ün üzerinde uluslararası öğrenci eğitim-öğretim görmekte ve bu sayı gelecek yıllarda artarak devam edecektir. Biz en başından beri uluslararasılaşmaya önem veren ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen, büyüyen bir üniversiteyiz. Bu gece sunulacak tüm program bu öğrencilerimize aittir ve biz bu gece onların misafirleriyiz. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Rektör Attar konuşmasının ardından başarılı dönem öğrencilerine başarı belgelerini verdi.

Daha sonra Türkçe eğitim gören yabancı öğrenciler tarafından hazırlanan eğlence programında öğrenciler Türkçe şiirler okuyup,Türkçe şakılar söylediler. Türk halk oyunları gösterisi de sunan yabancı öğrenciler geceye katılanlardan büyük alkış aldılar.

Öğrenci şöleni gecesine Rektör Prof. Dr. Aygün Attar'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahir Kadakal, Prof. Dr. Ahmet Ergin, Genel Sekreter Bünyamin Kaya ile üniversite akademik, idari personeli ile öğrenciler katıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da Türkçe Aşığı Yabancı Öğrenciler Şölende Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement