Giresun İl Genel Meclisi'nde AK Parti ile MHP Arasında Devrim Şehitleri Polemiği Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Giresun İl Genel Meclisi'nde AK Parti ile MHP Arasında Devrim Şehitleri Polemiği Yaşandı

Giresun İl Genel Meclisi\'nde AK Parti ile MHP Arasında Devrim Şehitleri Polemiği Yaşandı

AK Parti İl Genel Meclisi'nin mayıs ayı toplantılarının bugünkü gündemine 12 Eylül İhtilali ile idam edilen devrimcilerin anılması damgasını vurdu.

08.05.2013 14:57

AK Parti İl Genel Meclisi'nin mayıs ayı toplantılarının bugünkü gündemine 12 Eylül İhtilali ile idam edilen devrimcilerin anılması damgasını vurdu.

AK Parti İl Genel Meclis üyesi Kubilay Elevli'nin, gündem dışı konuşmasında "Deniz Gezmiş gibi bir çok Devrim Şehitleri'ni ölüm yıl dönümlerinde anıyorum.Bir çoklarının isimlerini unutmuş olabilirim ancak hepsini anıyorum" açıklamalarına MHP'li Meclis üyesi Mehmet Yüksel tepki gösterdi.

Yüksel ise açıklamasında "Burası il genel meclisidir. TBMM'yi ortadan kaldırmakla suçlanan ve idam edilenleri anma yeri değildir. Bunları anma yeri ve itibarlarını iade etme yeri TBMM'dir. Bizimde 5 bin ülkücü şehidimizin kanları döküldü. Eğer anılacaksa burada niye Milli Kahramanımız Topal Osman Ağa anılmıyor. Bakın bir Topal Osman Ağa filmi çevrildi. Sizleri meclis olarak bu filmi izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Osman Öden ise "Kimsenin kişilik haklarına saldırı olmadığı sürece herkesin düşüncesini söylemesini anlayışla karşılıyoruz. Kubilay Elevli'nin yaptığı konuşmanın bir benzerini Mehmet Yüksel olarak sizde farklı bir açıdan gündeme getirme bu şekilde getirmiş oldunuz" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun İl Genel Meclisi'nde AK Parti ile MHP Arasında Devrim Şehitleri Polemiği Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement