Giresun'un Espiye ilçesinden Yeliz Bekçi (23),İranlı olan ve Türkiye'de doktor olarak görev yapan Ali Bigonah (30) ile evlendi.
Ağrı Devlet Hastanesi'nde ATT hemşiresi Yeliz Bekçi ile aynı hastanede doktor olarak görev yapan İranlı Ali Bigonah ile dünya evine girdi. Giresun'un Espiye ilçesinde yapılan düğün törenine İran'lı damadın ailesi, arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.
İran'a gelin giden Espiyeli Yeliz Bekçi, Ağrı'da tanıştığı İranlı Ali Bigonah ile iki yıl aşk yaşadıklarını belirterek kendi isteği ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Yeliz Bekçi, balayından sonra tekrar Ağrı'ya giderek görevlerine devam edeceklerini kaydetti. - GİRESUN
Son Dakika › Yerel › Giresunlu Hemşire İranlı Doktor ile Evlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.