Gölbaşı'nda Hasta Kayıtları Dijital Kartla Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Hasta Kayıtları Dijital Kartla Yapılacak

Gölbaşı\'nda Hasta Kayıtları Dijital Kartla Yapılacak

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde dijital hasta tanıtım kartına bağlı olarak 'Hasta Kayıt Kimliği 'oluşturuldu

23.06.2011 12:30

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde dijital hasta tanıtım kartına bağlı olarak 'Hasta Kayıt Kimliği 'oluşturuldu. Hastaneye gelen vatandaşların adına çıkarılan Hasta Tanıtım Kartı ile vatandaşlar dijital ortamda kayıt yaptırarak, anında sıra alıp, dijital ekranda ismini görebilecek.

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimi Arslan Kağan Arslan, uygulamanın Ankara'da merkez ilçeler arasında ilk olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız kayıt sırası beklemeyecek" dedi.

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ise Hasta Kayıt Kimliği'ni hastanede ilk deneyen oldu. Adına çıkartılmış Hasta Kayıt Kimliği'ni kart okuma cihazına tutan Kaymakam Zengin, sıra aldı.

Teknolojinin hızla geliştiğini belirten Kaymakam Zengin, "Hastanemizin merkez ilçelerinde ilk olarak uygulamaya koyduğu, merkez ilçelerde de ilk olan hasta tanıtım kartı ile kayıt sırasına geç, numara al gibi işlemlere son veriliyor. İsteyen tüm vatandaşlarımız hastanenin idari bölümüne müracat ederek alabilecektir. Bu dijital kart ile hastanemizdeki servisler için kart okuma cihazına kartını okutan vatandaşın ismi ekranda okunarak anında sıra almış olacak" diye konuştu.

Kart tanıtım törenine, Kaymakam Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Özköroğlu, hastanenin Başhekimi Arslan Kağan Arslan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başer, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve bazı yönetim kurulu üyeleri, hastane çalışanları katıldı. - Ankara/ Gölbasi

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Hasta Kayıtları Dijital Kartla Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement