Gözaltına Alınan Akademisyenlerden 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gözaltına Alınan Akademisyenlerden 2 Kişi Tutuklandı

29.07.2016 19:02

Terör örgütü FETÖ/PDY yönelik Diyarbakır'da sürdürülen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 15 akademisyenden 2'si tutuklandı.

Terör örgütü FETÖ/PDY yönelik Diyarbakır'da sürdürülen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 15 akademisyenden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ ile bağlantıları oldukları gerekçesiyle 15 akademisyen gözaltına alındı. Gözaltına alınan akademisyenler emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Nöbetçi savcılık tarafından tutuklanma istemiyle bir üst mahkemeye çıkarılan akademisyenlerden 2'si terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklanırken, 8 akademisyene adli kontrol verildi, 5 akademisyen ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gözaltına Alınan Akademisyenlerden 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement