Gözyaşı Geceleri Ekibi Kerbela'yı Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Gözyaşı Geceleri Ekibi Kerbela'yı Sahneledi

Gözyaşı Geceleri Ekibi Kerbela\'yı Sahneledi

Fatsa Belediyesi organizasyonunda sahnelenen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi ağır kış koşullarına rağmen vatandaşlardan büyük ilgi görürken, gösteriyi AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz da izledi.

12.12.2013 11:40

Fatsa Belediyesi organizasyonunda sahnelenen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi ağır kış koşullarına rağmen vatandaşlardan büyük ilgi görürken, gösteriyi AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz da izledi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda sahnelenen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi başlamadan önce AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ekibin yönetmeni ve başrol oyuncusu Haşim Akten'e bir buket çiçek ve plaket takdim etti. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da ekibe çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Yönetmenliğini ve başrolünü Haşim Akten'in üstlendiği gösteride, Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişi canlandırıldı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte bir çok davetlinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Gösterinin sonunda Gözyaşı Geceleri ekibi tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

"KERBELA BİZİ GEÇMİŞİMİZE GÖTÜRDÜ"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz gösteriden ayrılırken yaptığı açıklamada, "Fatsa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Gözyaşı Geceleri ekibi bizim bildiğimiz klasik tiyatro anlayışından daha ziyade özellikle geçmişimizi maneviyatımızı tanıtması açısından önemli bir etkinlik düzenledi. Burada Kerbela'yı tekrar bize yaşattılar, Gözyaşı Geceleri ekibi toplumumuza vermesi gereken en önemli mesajı verdi. Biz de bu etkinliğe vesile olan sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'a canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

"MEVLANA VE ÇANAKKALE'Yİ DE SAHNELETECEĞİZ"

Gecenin sonunda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, çok özel bir ekiple, çok güzel bir gösteri ile anlamlı bir konuyu izlediklerini belirterek, "Ben bu akşam burada bizleri yalnız bırakmayan bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver Yılmaz ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Akyol da buradaydılar. Fatsa'mızın her kesiminden dostlarımız da buradaydı. Dışarıda ağır kış şartlarına rağmen çok yoğun bir ilgi alaka vardı. Çünkü oyun çok güzel ekip çok güzel Kerbela'yı bu akşam bir kez daha yaşadık. Ben Gözyaşı Geceleri ekibine de çok teşekkür ediyorum. Geçen ay Fatsa'mıza Osmanlı isimli oyunuyla gelmişlerdi. İnşallah Gözyaşı Gecelerinin diğer oyunlarını da Fatsa'ya getirmeye devam edeceğiz. Gözyaşı Geceleri ekibi inşallah Mevlana ve Çanakkale'yi de Fatsa'mızda sahneleyecekler. Bir defa daha bu güzelliği bizleri yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum ve bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gözyaşı Geceleri Ekibi Kerbela'yı Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement