Gümüşhacıköylü Öğrencilerin Tübitak Başarısı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköylü Öğrencilerin Tübitak Başarısı

TÜBİTAK'ın düzenlediği 44.ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında, Gümüşhacıköy Anadolu Lisesi'nden Ayfer Aslan ve İrem Çelik tarih alanında "1982 Yılı Kırgız Göçünün Hikayesi" konulu sözlü tarih çalışmaları ile Türkiye 3.'sü oldu.

29.05.2013 16:30

TÜBİTAK'ın düzenlediği 44. ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında, Gümüşhacıköy Anadolu Lisesi'nden Ayfer Aslan ve İrem Çelik tarih alanında "1982 Yılı Kırgız Göçünün Hikayesi" konulu sözlü tarih çalışmaları ile Türkiye 3.'sü oldu.

Ankara'da, 20-22 Mayıs tarihleri arasında yapılan Türkiye finallerinden başarı ile dönen öğrencilere Gümüşeller Derneği tarafından çeyrek altın hediye edildi.

Okul bahçesinde yapılan törende öğrencilere hediyelerini Dernek Başkanı Engin Yarar verdi.

Öğrencileri tebrik eden Yarar, "Biz dernek olarak başarılı öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Bu iki kızımız ilçemizin ve ilimizin adını Ankara'da duyurarak bizleri gururlandırdılar. Onları yetiştiren ailelerine, öğretmenlerine ve çalışmalarında onlara yardım eden danışman öğretmenleri Şafak Zini'ye teşekkür eder, öğrencilerimizin başarını dilerim" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköylü Öğrencilerin Tübitak Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement